28 november 2021

Zylkene helpt je hond of kat in tijden van stress

Deze tijden, zo in de aanloop naar oud en nieuw kunnen je huisdier veel stress opleveren. Al zal er dit jaar minder vuurwerk knallen dan andere jaren, er zitten soms nog best harde klappen tussen. Om te voorkomen dat je hond of je kat tegen de muren opvliegt van schrik kun je ze Zylkene geven. Dit middel verdooft niet en zal je hond of kat echte ontspanning geven. Is je hond of kat gestresst door een verhuizing of een andere verandering in je gezinssamenstelling? Ook dan is Zylkene de oplossing.

Honden en katten moeten wennen aan nieuwe gezinsleden

Een nieuw babytje in huis kan flink stress opleveren voor je hond of kat. Je huisdier moet ineens jouw aandacht delen met een ander wezentje. Een wezentje waar zij niet om gevraagd hebben en dat een enorme impact kan hebben op je huisdieren. Om de overgang wat te vergemakkelijken kan je je hond of kat Zylkene geven. Dit supplement is gemakkelijk toe te dienen, het is in verschillende vormen te verkrijgen. Eet je huisdier graag snoepjes? Dan eet hij of zij de Zylkene-tabletjes vast uit je hand. 

Zylkene kan ook door het voer gemengd worden

Er zijn capsules beschikbaar die je kunt openen waarna je het poeder door het natvoer kunt mengen. Dat is een goede oplossing voor de hond en kat die niets anders willen dan hun eigen voer. Ook honden en katten die maar moeilijk tabletjes aannemen kun je op deze manier alsnog helpen.

Je hoeft het geven van Zylkene geen weken of maanden vol te houden, je merkt op een gegeven moment dat je huisdier wat rustiger wordt en dat de stress vermindert. Dit is dus niet alleen in het geval van vuurwerk zo. Maar dus ook als er een nieuw babytje in huis komt. Of als je bent verhuisd en je huisdier nog moet wennen aan de nieuwe omgeving. Wist je dat er zelfs Zylkene is voor paarden? In dat geval kan het supplement bijvoorbeeld goed helpen bij stress bij een verplaatsing van de ene naar de andere weide.

Verlatingsangst is heftig, ook voor de buren

Als je hond last heeft van verlatingsangst en de hele dag door blaft als jij weg bent, dan is dat niet alleen vervelend voor de hond zelf, maar ook voor je buren. Door je hond kauwtabletten van Zylkene te geven geef je hem een lekker snoepje waar hij ook nog eens meer ontspannen van wordt. Een echte win-win situatie dus. Jij blij, je hond blij én je buren blij!