29 januari 2022
vrolijk

Shirt voor een feest of bruiloft

Heb je een groot feest omdat een vriend 50 jaar wordt, of gaat er iemand trouwen in je directe omgeving? Dan is het leuk dat je met een t-shirt bedrukken voor iedereen een uniek shirt maakt die zij kunnen dragen op het feest. Je hoeft hierbij niet een kleur te kiezen, maar verschillende leuke kleuren is ook mogelijk. Kies de gewenste kleuren en de afbeeldingen en teksten die je op het shirt wilt hebben, en geef het bruidspaar de dag van hun dromen.

Perfect voor op schoolreisje

Het is de angst van iedereen bij een schoolreisje met kinderen, een van de kinderen is zoek. Het valt niet mee om iemand te vinden tussen alle kinderen, zeker niet als er niets opvallends aan de kleding is te zien. Met een t-shirt bedrukken zorg je ervoor dat je wel onderscheid maakt met de andere kinderen, zeker wanneer je ook een felle kleur voor een t shirt neemt. In de webshop van omnishirt.be vind je niet alleen leuke shirts, maar ook opvallende kleuren die je overal tussenuit haalt. 

t-shirt bedrukken

Kies een standaard afbeelding

Weet je al wat je precies wilt met een t shirt bedrukken dan kun je ook kijken tussen de standaard afbeeldingen, in de webshop van omnishirt.be vind je veel leuke afbeeldingen die je kunt gebruiken. Je kunt zelf bepalen waar de afbeelding en eventueel de tekst moet komen te staan, probeer altijd zoveel mogelijk ruimte te benutten om optimaal gebruik te maken van de afbeelding. In de webshop vind je precies hoe je het beste een afbeelding kunt gebruiken op een shirt.