28 november 2021

Dozenhal biedt dozen in allerlei soorten en maten

Dozenhal biedt u allerlei dozen in verschillende soorten en bijpassende afmetingen. Mede door ons brede assortiment aan dozen, hebben wij altijd wel een kartonnen doos die bij u past. In Nederland zijn wij al de grootste leverancier op het gebied van kartonnen dozen en wij hopen dat ook in België te worden. In het zeldzame geval dat uw formaat of soort doos er niet tussen zit, kunt u simpelweg de kartonnen doos op maat bestellen. Dit is ideaal als u speciale kartonnen verpakkingen en dozen nodig heeft om te versturen of voor in het magazijn. En dat alles is van hoge kwaliteit in combinatie met een lage prijs! Vanwege onze brede voorraad aan dozen en onze eigen transport kunnen wij er in veel gevallen voor zorgen dat u uw kartonnen doos de volgende dag in huis heeft. Wij bieden u niet alleen de normale bruine kartonnen doos, maar u kunt u kartonnen doos ook bij ons laten bedrukken. Ons belang ligt hier bij de duurzaamheid, dus wij zullen dit proces op een zo milieubewuste manier uitvoeren. 

De dozenzoeker van Dozenhal maakt het u erg simpel

Wij van Dozenhal willen u een zo fijn mogelijke ervaring bieden op onze website www.dozenhal.be. Daarom willen wij ook dat u snel kunt vinden wat u zoekt. Hiervoor hebben we de dozenzoeker bedacht. U vult gemakkelijk het formaat in aan de hand van de lengte, breedte en hoogte. Zit uw formaat er niet tussen? Dan kunt u zoals reeds genoemd uw formaat aanvragen en zullen wij de kartonnen doos alsnog voor u produceren. De offerte ontvangt u de volgende dag in de mailbox. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal de bestelling worden geplaatst. Naast kartonnen dozen biedt Dozenhal ook nog accessoires, zoals verzendverpakkingen, tape en luchtkussenfolie. Dit is vooral handig om beschadiging van de doos te voorkomen. 

Contact met Dozenhal

Voor vragen of meer informatie over Dozenhal en/of het aanbod van Dozenhal, gelieve contact op te nemen via onze contactgegevens op de website www.dozenhal.be. Bij opmerkingen en verbeterpunten kunt u ook altijd contact met ons opnemen, wij horen het graag.