28 november 2021
kamer

Bij smulderstextiel.be een matrasbeschermer kopen

Een matras is iets waar je vrijwel elke dag gebruik van maakt en deze is belangrijk voor een goede slaapkwaliteit, daarom is het belangrijk dat jouw matras van goede kwaliteit is. Maar hoe zorg je er nou voor dat jouw matras goed is beschermd en lang mee gaat? Door een matrasbeschermer te bestellen bij smulderstextiel.be!

Wat doet een matrasbeschermer?

Een matrasbeschermer of een molton zorgt dat jouw matras wordt beschermd te vocht, bacteriën, vuil en stof. Deze dingen kunnen super schadelijk zijn voor jouw matras, maar wanneer je een matrasbeschermer gebruikt gaat jouw matras een stuk langer mee. Maar wat is nou het verschil tussen een molton en een matrasbeschermer? Het grote verschil is dat een molton met een elastiekband om jouw matras of topper heen gaat en de onderkant niet beschermd, terwijl een matras beschermer om het volledige matras heen gaat en dan wordt gesloten met een rits. 

smulderstextiel.be

Een matrasbeschermer bij smuldertextiel.be bestellen

Wanneer jij hebt besloten om een matrasbeschermer of een molton te bestellen kan je naar smuldertextiel.be gaan. Hier kan je aangeven welke dikte jouw matras is, hoe breed hij is en hoe lang hij is. Daarna kan je zelfs nog kiezen uit het materieel, de specifieke eigenschappen, het merk en de prijs categorie. Daarnaast kan je ook nog eens kiezen of je een matrasbeschermer wilt hebben die volledig waterdicht is, dit kan handig zijn bij kinderen of bij incontinentie. Bij smulderstextiel.be heb je genoeg keuze, bekijk de website en vind welke het beste bij jouw past.